Ciklet Balıkları Neden Kavga Eder?


 Ciklet Balıkları Neden Kavga Eder? Hakkında Bilgi | Akvaryum balıkları, beslenme, cinsiyet ayrımı, üreme ve bakım...Ciklet Balıkları Neden Kavga Eder? hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki makalemizden ulaşabilirsiniz.Ciklet Balıkları Neden Kavga Eder? konusuna benzer yazılar konu altında listelenmiştir. Ciklet Balıkları Neden Kavga Eder? hakkında vikipedik ve ansiklopedik bilgi - Ciklet Balıkları Neden Kavga Eder? çok sorulanlar...

Cikletler Neden Kavga Eder? Ciklet balıkları akvaryuma adapte olduğu taktirde hareketli ve kıvrak hareketleri ile dikkat çeken balıklardır.


Ciklet Balıkları Neden Kavga Eder?
Ciklet balıklarının kavga etmesi görülmeyen ya da beklenmeyen bir durum değildir. Birbirine alışmamaış iki ciklet balığı birbiriyle kavga edebileceği gibi, çeşit olarak farklı ciklet balıkları da birbiriyle kavgaya tutuşabilir. Bunun yanında iki erkek ciklet balığının birbiriyle kavgaya tutuşacağı anları görmek de mümkündür. Ciklet balıklarının çoğu yer kavgası da etmektedir. Belli bir bölgeyi sahiplenen balıklar kendisine yaklaşan farklı bir balığı oradan uzaklaştıracak tavırlar takınabilir. Tabi her balık kavga edecek diye bir şey yoktur ama bu kavgaları da sokak kavgası olarak algılamak yanlış olacaktır. Akvaryum hacminiz yeterli değilse akvaryuma alacağınız fazladan ciklet balıkları akvaryumda ortamın kızışmasına neden olabilir.





Etiketler: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder