Akvaryumda Yer Seçimi

Akvaryumda Yer Seçimi - Akvaryumda Yer Seçimi Hakkında Bilgi | Akvaryum balıkları, beslenme, cinsiyet ayrımı, üreme ve bakım...Akvaryumda Yer Seçimi hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki makalemizden ulaşabilirsiniz.Akvaryumda Yer Seçimi konusuna benzer yazılar konu altında listelenmiştir. Akvaryumda Yer Seçimi hakkında vikipedik ve ansiklopedik bilgi - Akvaryumda Yer Seçimi çok sorulanlar...


Akvaryumda Yer Seçimi
Akvaryumunuz için yer seçiminde eviniz açısından dekoratif olmasının yanında akvaryum ve balık sağlığının kontrol altında olması için de dikkat etmeniz gereken hususlar bulunmaktadır. Özellikle büyük akvaryumların ağırlığı da düşünülerek yer seçiminin iyi yapılması gerekmektedir.
Ev dekorunuzu göz önüne alırken ve sağlam bir yer seçimi yaparken şu hususları da göz önünde bulundurmanızda fayda var;
Akvaryumunuzu direkt güneş ışığının gelmeyeceği bir yere kurmalısınız. Güneş ışığı özellikle camlarda alg gelişimini ve akvaryum suyunda bakteriyel gelişimi hızlandırır. Bu da akvaryum suyunuzun (başlarda olmasa da sonradan bu süreç hızlanacaktır) kokmasına ve çabuk kirlenmesine neden olacaktır. Akvaryumunuzda yer seçiminde bir diğer husus da akvaryum içi kullanacağınız filtre, motor, ışık vs. akvaryum ekipmanları için gerekli olan elektriği sağlayacak bir kaynağa yakın yer seçimidir.

Etiketler: , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder