Pseudotropheus socolofi Albino


Pseudotropheus socolofi Albino - Pseudotropheus socolofi Albino Hakkında Bilgi | Akvaryum balıkları, beslenme, cinsiyet ayrımı, üreme ve bakım...Pseudotropheus socolofi Albino hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki makalemizden ulaşabilirsiniz.Pseudotropheus socolofi Albino konusuna benzer yazılar konu altında listelenmiştir. Pseudotropheus socolofi Albino hakkında vikipedik ve ansiklopedik bilgi - Pseudotropheus socolofi Albino çok sorulanlar...


Pseudotropheus socolofi Albino 
Pseudotropheus socolofi Albino Habitatı ve Anavatanı:  Malawi Gölü’nün kayalık kesimleri. Akvaryum için kayalık yerler ve saklanma mağaraları oluşturulması önerilir.
Pseudotropheus socolofi Albino Beslenme Biçimi: Otçul
Davranış Biçimi: Orta derecede agresif. Kendi Türlerine Davranısı: Orta derecede agresif.
Pseudotropheus socolofi Albino Üreme: Dişiler ağızda kuluçka yaparlar. Pseudotropheus socolofi Albinolarda Erkek dişi oranının 1e/5d olması önerilir.
Sıcaklık: 25 – 26 °C sıcaklık optimum sıcaklıktır.
En Fazla Büyüdüğü Boy: 15 cm
En Az Akvaryum Hacmi: 150 lt
Su Sertliği: Sert
pH: 7.5- 8.5
Pseudotropheus socolofi Albino Sık rastlanan bir balıktır, akvaryumu bol kayalık olmalıdır. Dişiler ile erkeklerin net bir farkı yoktur. Dişiler biraz daha küçük, karınları daha şişkin ve yumurta benekleri daha az sayıda olur. Snow prensesle alakalı daha detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.



Snow Prenses Akvaryumu - Snow Prenses Akvaryumu Hakkında Bilgi | Akvaryum balıkları, beslenme, cinsiyet ayrımı, üreme ve bakım...Snow Prenses Akvaryumu hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki makalemizden ulaşabilirsiniz.Snow Prenses Akvaryumu konusuna benzer yazılar konu altında listelenmiştir. Snow Prenses Akvaryumu hakkında vikipedik ve ansiklopedik bilgi - Snow Prenses Akvaryumu çok sorulanlar...

Etiketler: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder