Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor


Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor - Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor Hakkında Bilgi | Akvaryum balıkları, beslenme, cinsiyet ayrımı, üreme ve bakım...Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki makalemizden ulaşabilirsiniz.Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor konusuna benzer yazılar konu altında listelenmiştir. Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor hakkında vikipedik ve ansiklopedik bilgi - Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor çok sorulanlar...



Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor Akvaryum ile tanışıp akvaryum dünyasına yolculuk yapmak için büyük hevesle başladığınız akvaryum hobiciliğinde bazen herşey istediğimiz gibi gitmeyebilir. Önce büyük bir hayal kurarız. Büyük bir akvaryumum olsun, içerisine şunları alayım, şu bitkilerle süsleim, ışıklandırayım vs. vs. vs…
Hayalinizi gerçekleştirmişinizdir, bir akvaryum ve akvaryum için -genelde bilmeden- akvaryum balıklarını da almışınızdır. Gelin görün ki akvaryum balıkları beklediğiniz gibi hareketli çıkmaz veya sürekli aynı yerde -genellikle dekorların arkasında- dururlar.
Böyle durumlar akvaryum balıkları için gayet normal bir durumdur. Çoğu kez akvaryum balıkları alışana kadar belli bir noktada sürekli durma eğilimindedir. Ayrıca bazı balıklar hareketli olmayı sevse de bazı balıkların bu kadar hareketli olmadığı bilinmektedir. Bunun dışında çeşitli dönemlerde balıklar sakinlik, durgunluk gibi belirtiler gösterebilmektedir.
Bu ve bunun gibi durumlarda balıklarınızın sağlığından şüphelenmiyorsanız geçici bir durum veya balığın normal yaşamı olarak bunu düşünmelisiniz.
Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor
Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor
Akvaryumdaki Balıklarım Hareket Etmiyor

Etiketler: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder