Lepistes balığı bakımı




Lepistes balığı bakımı - Lepistes balığı bakımı Hakkında Bilgi | Akvaryum balıkları, beslenme, cinsiyet ayrımı, üreme ve bakım...Lepistes balığı bakımı hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki makalemizden ulaşabilirsiniz.Lepistes balığı bakımı konusuna benzer yazılar konu altında listelenmiştir. Lepistes balığı bakımı hakkında vikipedik ve ansiklopedik bilgi - Lepistes balığı bakımı çok sorulanlar...



Canlı doğuranlar ailesinden lepistes balığı küçük ve renkli boyutlarıyla akvaryum severlerin dikkatini çeker. Her balıkta olduğu gibi lepistes balıklarında da akvaryumşartları lepistes balığı sağlığı açısından önemlidir. Lepistes balığı gibi canlı doğuran cinslerinin en az 40-50 lt lik akvaryumlarda bakılması önerilir. Lepistesler de grup balığıdır. En az 4 lü gruplar halinde bakılmalıdır. Bu gruplar 1 erkeğe 3 dişi oranında tutulmalıdır.
  • Kurulan lepistes balığı akvaryumlarında haftada en az 1 kez %20 ila 30 arasına su değişimi yapmak hem balıklar hem bitkiler açısından önemlidir.
  • Canlı doğuran akvaryumu demek bitki akvaryumu demektir. Neredeyse canlı bitkilere en çok ihtiyacı olan balıklardır. Akvaryumunuzda bitkiniz nekadar çoksa erişkin balıkların gelişimi ve üremesi, yavru balıkların hayatta kalması ve büyüme hızı o denli artacaktır.

Etiketler: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder